Mersmak när F11 kryssade på hemmaplan

Delad pott efter ett mål vardera var utgången efter mötet mellan Älgå F11 och Arvika röd.

Mitten av september innebär oftast en påbörjad avrundning av fotbollssäsongen. För Älgås F11-lag bjöd denna söndagseftermiddag på säsongens sista hemmamatch på Älgvallen.

img_7331

Matchen igenom var de blåklädda det spelförande laget och fick också utdelning tidigt. I upptakten gjorde nämligen Linnéa Öman 1-0 för Älgå.
Resultatet räckte sånär in till halvtidsvilan. Efter att ha gjort en bra räddning kort dessförinnan så tvingades Älgå-målvakten Moa Enroth kapitulera i slutminuterna. 1-1 efter 30 minuter.

img_7339

Älgå var fortsatt spelförande i den andra halvleken men producerade inte nämnvärt många 100-procentiga lägen. Därför uppstod några moment i matchens slutskede som upplevdes extra nervösa. Arvika skapade nämligen några chanser, däribland en frispark i bra läge. Dessbättre för hemmalagets del passerade bollen kortsidan utan defensivt ingripande.

img_7345

Matchen slutade 1-1 med mersmak för Älgås del som därmed var färdigspelade på Älgvallen för denna säsong. Närmast väntar en säsongsavslutning på bortaplan mot Klässbol.