Förlust i första träningsmatchen

I lördags spelade vi vår första träningsmatch för året, för övrigt första gången vi var ute på en stor plan i år.
Jössefors IK stod för motståndet, ett Jössefors som ser riktigt starka ut i år och säkerligen kommer att vara med i topp när serien avgörs i höst.

De första minuterna såg lovande ut men ganska snart tog JIK över taktpinnen samtidigt som vi hamnade långt ifrån i markeringarna och lät de gulsvarta härja lite som de ville under en period.
Vi kan nog skylla lite på ovanan av stor plan och underlag….

Jössefors gör också 0-1 helt rättvist men i slutet av halvleken tycker jag att vi jobbar oss upp till en helt ok nivå för att vara första matchen.
I andra halvlek spelar vi mycket bättre och är också nära att kvittera ett antal gånger men i slutet så avgör JIK med sitt 0-2 mål som också blev slutresultatet.

Helt ok premiär och även om vi såklart kan bli bättre på mycket så är det en hel del saker som vi gör bra också.

Idag plussar jag extra för Jim Flobergseter, Jonatan Andersson, David Björn & Robin Larsson i målet som gjorde några riktigt strålande räddningar!

Nästa match mot Hertzöga i DM på annandag påsk på Ilanda IP i Skåre kl. 17.