Ineffektivt Älgå besegrade GIK/BIK

I lördagens träningsmatch besegrades Gunnarskog/Bortan med 2-1 (1-0), matchen spelades på Viks grusplan i strålande vårväder.

Första halvlek spelade vi riktigt bra och stundtals var det spel mot ett mål, vi borde ha gjort några fler mål och avgjort matchen redan här men tack vare målvakten i Gunnarskog och dålig effektivitet från vår sida så fick vi nöja oss med 1-0 gjort på frispark av Johannes Rydén.

Andra halvlek började lika bra och vi får ett tidigt mål på en hörna från Johannes Rydén som Aleksander Ruud knoppar in.

Sista 20 minuterna är inget att skryta över, Gunnarskog reducerar till 2-1 och är farligt nära att kvittera men vår nya målvakt Mårten Eneblom gjorde några svettiga räddningar och fixade vinsten åt oss.

Beröm till Jonas Johannesson som såg riktigt pigg ut, extra plus även till Johannes Rydén, Emil Henriksson och Marcus Ekblom.

Nästa match mot Töcksfors nu på fredag kl. 18:30 på konstgräs i Örje.