Inte tillräckligt heta mot Klässbol

Det var ingen lyckad lördagsförmiddag för Hillringsberg/Älgå. Bortamötet med Klässbol slutade i en klar förlust med 4-0 efter en slätstruken insats.

Förra helgens planerade hemmamatch mot Värmlandsbro slutade med en plötslig walk-over. På sista träningen inför matchen hade HIF/ÄSK snudd på två lag. På matchdagen var återbuden många. Väldigt många.

Försök med att byta matchdag gjordes, men gästerna var sparsamma med samarbetsviljan. En walk-over var den enda utvägen.

Den ofrivilliga extra viloveckan borde innebära ett extra piggt och taggat gäng, men så var dessvärre inte fallet.

–Jag vet inte vad det var…inte alls den tändningen som det varit i andra matcher, konstaterar tränaren Niklas Schützer.

Klässbol tog ledningen tidigt i matchen och utökade densamma i den 45:e minuten.

–Precis efter halvtid fick dom en frispark utanför straffområdet som dom satte klockrent i krysset, så då var det verkligen rullgardin ner.

I den 85:e minuten fastställdes slutresultatet 4-0 i matchen som bara är att lägga till handlingarna. Istället blickar vi framåt mot seriens två avslutande omgångar.
På lördag tar HIF/ÄSK emot Arvika United på Älgvallen och nästföljande vecka följer en bortamatch mot Fiskevik 2.