LIVE: Brônske Night Open

Årets upplaga av Brônske Night Open är igång och efter att Arvika besegrat Fiskevik med 3-1 i premiären så var det dags för Älgå att sparka igång cupen. Detta gjorde man mot säsongens seriekonkurrent Ämterviks FF.

Älgå har nu spelat sin andra match i cupen och den första förlusten kom i den. FC Ibra vann matchen med 3-1, Martin Teodorsson gjorde Älgås mål på bonusstraffen. Därefter hade inte Älgå någon chans mot laget som slog Degerfors i sin premiär. Ibra kan mycket väl ta hem hela cupen.

Älgå förlorade även matchen mot Degerfors. Thomas Berntsson (bonusstraff) och Henrik Magnusson var målskyttarna när Degerfors vann med 4-2. Efter cupens första kväll har Älgå därmed två förluster och en oavgjord med sig i bagaget då man i morgon möter IK Arvika Fotboll J.

Älgå förlorade med 1-0 mot Arvika J.

Älgå möter Mellerud i åttondelsfinal klockan 19:57.

Älgå vinner över Mellerud med 8-7 på straffar efter 4-4. Med minuten kvar ledde älgå med 4-2 men tappade till 4-4. Thomas Larsson och Thomas Berntsson är matchens hjältar.
I kvartsfinalen möter Älgå FBK Karlstad.

Thomas Berntsson sätter bonusstraffen. Matchen är igång

Älgå är utslagna efter 3-1 mot FBK. Man stod ändå för en bra insats till slut och är bästa västlag tillsammans med Arvika A.
Tack och hej från Brônske night open