Live: IF Örnen-Älgå SK

Följ matchen live här. Matchstart klockan 11.

Matchen är igång, Danne och Micke är stiligt uppklädda…

Mål! Efter sex minuter gör Thomaz Andersson 1-0 till Älgå på en hörna slagen av Henrik Magnusson! Kanonstart på matchen för oss!

15min. Örnens bästa chans hittills när Thomas Larsson slänger sig men tappar bollen och lämnar ett öppet mål bakom sig. David Wiklund slängde sig och räddade Örnens chans. Vi tror dock att bollen tog på handen och att Örnen borde fått en straff. 1-0 står sig dock.

27min. Speakern rapporterar att det står 1-1 mellan Koppom/Köla och Ås/Åmotfors.

30min. Mål! 2-0 till Älgå genom Henrik Magnusson! Mycket viktigt, Örnen har fört spelet en bra stund nu.

37min. Frispark för Älgå i intressant läge — resultatlöst.

45min. Mycket fin mottagning av Ola Olsson som vände runt och sköt i ribban och ut.

Första halvlek är slut, Älgå leder med 2-0.

Speakern rapporterar att Värmskog-GIK/BIK står 2-2 i paus och att det fortsatt är oavgjort mellan K/K och Ås/Åmotfors.

Andra halvlek är igång! Det finns saker som kan förbättras, men viktigast är att det blir seger!

55min. Fin framspelning till Lorden som blir fri, skjuter…utanför!

60min. Mål! Patrik Karlsson gör 3-0 efter ett fint anfall där bollen passats runt i straffområdet. Samtidigt rapporteras det att Ås/Åmotfors nu leder med 3-1, men så länge inte Älgå tappar det här så är kvalplatsen i hamn!

63min. Nu står det 1-1 i straffsparker som inte blåsts…

Knappa kvarten är kvar när Örnen reducerar till 1-3. Minuten därefter är det 2-3. Nu är det lite väl spännande…

Sju minuter kvar, Örnen har inte skapat något efter målen, Henrik Magnusson kom igenom och träffade ribbans överkant..

LIVSFArLIG frispark från Örnen med fem minuter kvar, men Larsson räddar Älgå!

Larsson uppmanar till enkelt spel, nu gäller det att döda tid!

STRAFF! En minut kvar och det är straff för Älgå! Gädda stegar fram och skjuter i mål! Jajjamänsan! 4-2 för Älgå och Älgåfolket på sidan andas ut!

SLUT! Lars Zetterström blåser av och Älgå har vunnit!