Målkalas och delikatesser mot KSK

U-laget ångar på i toppen av division 7. I söndags vann man med klara sex mål mot ett mot det förväntade topplaget Klässbols SK på Älgvallen. Och en och annan delikatess hann man också med att visa upp.

Älgå har fått en bra start på höstsäsongen och har i och med söndagens seger två raka 6-1-segrar. Att serietrean Klässbol skulle besegras med sådana siffror var något av en överraskning. Målet som innebar 3-0 var inte heller det något som man normalt räknar med.
–(Kristoffer) Östling gjorde ett Messi-mål, berättar tränare Daniel Andersson.
–Han började på kanten och det gick bara vidare och vidare.
Kristoffer gjorde två tunnlar och drog ytterligare någon spelare innan han till sist var ensam med målvakten och avslutade snyggt.

Tobias Carlström Georgssons mål som innebar 4-0 och som gick in via stolpe och ribba var också det en delikatess.
När 4-0 kom så var matchen fortfarande i den första halvleken och när den ställningen även antecknades som ett halvtidsresultat så var läget under kontroll inför den andra halvleken.
–Vi hade mer chanser också och de skapade nästan inte någonting, säger Daniel och berömmer backlinjen med Daniel Sötterman, Christian Nilsson, Jesper Nylund och André Jakobsson som var mycket bra.

Den andra halvleken slutade 2-1 till Älgå som även missade en straff i slutet.
–Vi fortsatte att ha ganska bra övertag i spelet.
Kristoffer Östling och Tony Kaspersson blev tvåmålsskyttar i matchen och Kristoffers andra mål var också det vackert då han chippade bollen i en båge över målvakten.

Segern gör Älgå till fortsatt tvåa i serien efter Årjäng som har samma poängantal och dessutom en match mer spelad. Beröm fick hela laget, men särskilt de yngre; Aleksander Ruud, Tobias Carlström Georgsson, Robin Larsson, Tony och Ola Kaspersson, Robin Nilsson och André Jakobsson.
–Det var riktigt roligt att de yngre stiger fram.