Målrikt när U-laget föll mot serieledarna

Det blev målrikt i söndags då U-laget tog emot serieledande Svanskogs IF på Älgvallen. Dessvärre vägde målfördelningen tyngre på gästernas vågskål när matchen var över. Trots en lovande start på andra halvlek så föll Älgå med 6-3.

—Första halvlek var vi inte vakna alls, konstaterar Älgåtränaren Daniel Schröder.
Redan i den 23:e minuten gick de hittills obesegrade serieledarna upp till en 3-0-ledning. Det var först därefter som Älgå började få ordning på backlinjen.
—Det lugnade ned sig i slutet på första.
I upptakten av den andra halvleken såg det betydligt bättre ut för det svartklädda hemmalaget. Bara två minuter in i densamma reducerade Emil Henriksson till 1-3. Tio minuter senare slog Christopher Roynezon till med vad som kan bli årets mål på Älgvallen. Från distans avlossade han ett hårt skott som smet in precis under ribban och in i mål. 2-3 med över en halvtimme kvar.
—Det hade nog ingen trott när vi satt inne i omklädningsrummet i halvtid.
Dessvärre började krafterna tryta i Älgålaget och strax utökade Svanskog till 4-2. Sedermera blev slutresultatet 6-3 efter att Emil Henriksson gjort sitt andra mål i matchen.
—Vi gav dom en match i alla fall, säger Daniel som själv fick hoppa in i backlinjen i andra halvlek då avbytarbänken blev tunn.
Beröm fick Oskar Björn, Thomaz Andersson, Emil Henriksson och Jim Flobergseter.
—Matchens inhopp stod Danne för, tillägger lagledaren Mikael Jakobsson.