Många missar i målrik match

–Idag var det en konstig match.

Det konstaterar Daniel Schröder efter dagens målrika förlustmatch för U-laget mot Fiskevik. Hemmalaget vann med hela 7-3.

Det producerades många chanser åt båda håll i dagens division 7-match på Sjövallen. Många av dessa hittade rätt, men många var mindre framgångsrika.

–Vi låg under med 3-0 efter en kvart. Sen kom vi ikapp till 4-3 men då gjorde de 5-3 innan halvtid, berättar Daniel.

Notera att 5-3 alltså var halvtidsresultatet. Även om ställningen varit denna efter 90 minuter så hade matchen stämplats som målrik.

–Det var riktigt Hawaii-spel, menar Daniel.

Förra helgen hämtade Älgå upp 0-3 borta mot Jössefors, så att hämta upp 5-3 till 5-5 borde inte ha varit någon omöjlighet idag heller.

Ingrediensen som dessvärre saknades för att lyckas med detta var skärpa.

–Vi hade såna lägen…helt ensamma med målvakten och missar.

I stället var det enbart Fiskevik som stod för målskyttet i den andra halvleken. Till ställningen 5-3 adderades ytterligare två mål och gav slutställningen 7-3.

Trots att det var en målrik eftermiddag så var det Älgås missar som man kommer minnas.

I slutändan var det dock ingenting att fundera över att Fiskevik vann eftersom man gjorde det rättvist.

Målskyttar för Älgå var Gustav Kildén, Randi Rafael och Snorre Wiik. Beröm fick Randi Rafael och, faktiskt, målvakten Jesper Jansson.

–Jesper släppte in många men gjorde många räddningar också, avslutar Daniel.