Munkfors avgjorde i första

Gårdagens match mot Munkfors var den tredje och sista i raden av måstematcher för Älgå. Och även den slutade med förlust.

Älgå fick dock en bra start med ett 1-0-mål efter fem minuter av Andreas Magnusson. Glädjen varade dock bara i en minut för då kom hemmalagets kvittering. Därefter gjorde Munkfors mål med jämna mellanrum och gick upp till en ointaglig 5-1-ledning redan i halvtid.

I den andra halvleken utökade Munkfors till 6-1 innan Älgå till slut kunde snygga till siffrorna någorlunda till 6-3. Målskyttar var Henrik Ryman och Henrik Magnusson.

Anmärkningsvärt var att två av Munkfors mål bedömdes som självmål av Älgå.

Samtidigt besegrade Ekshärad jumbon Kil med 3-2 och därmed är avståndet till kvalplatsen åtta poäng (och en sämre målskillnad). 12 poäng finns kvar att spela om.