Ny ordförande och utökad styrelse

Igår, onsdagen den 16 mars, höll klubben årsmöte på Älgvallen. Verksamhetsåret 2021 lades till handlingarna och vi blickade framåt mot jubileumsåret som ännu är i sin upptakt. Styrelsen utökades med nya tillskott och roller, bland annat på ordförandeposten där årsmötet valde Stig Nyrén.  

Verksamhetsberättelsen lät meddela att det gångna året varit relativt innehållsrikt – den pågående pandemin till trots. På Älgvallen spelades äntligen fotboll igen tack vare sjumannalaget klubben berikades med.
Utöver den uppskattade Sportleken arrangerades ytterligare barnaktiviteter vid flera tillfällen, bland annat under sportlovet och påsklovet.

Förra våren hade vi två Älgålag som deltog i Vårruset på distans. Vi invigde även vårt nya gym i det tidigare skidsekretariatet. I höstas arrangerades den andra upplagan av Spökloppet och den numera traditionella Glöggpromenaden på Älgvallen.

Pågående projekt just nu är uppstarten av ett sjumannalag för damer samt byggandet av ett utegym. Samtidigt ser det lovande ut för sjumannaherrarna som går mot sin andra säsong. Till sommaren kan vi räkna med att 90-årsjubileet kommer uppmärksammas genom olika arrangemang.

Nya personer och nya roller

För styrelsen finns det alltså gott om inspirerande arbetsuppgifter att ta tag i. Glädjande är att styrelsen utökats till det maximala antalet ledamöter, vilket vi inte haft på många år. Nykomlingar som ledamöter i styrelsen är Lars-Erik Larsson och Anders Elg. Tidigare ledamoten Markus Rhöse valde att ta ett steg ner till rollen som suppleant. Även ordföranden Tobias Gyllström valde att byta roll och bli ledamot.
Som ny ordförande i klubben istället för Tobias valdes Stig Nyrén. Som sekreterare valdes på nytt Stefan Ledin.
Den enda som lämnat ett styrelseuppdrag är Jan-Inge Remnér som varit suppleant. Vi tackar Janne för hans år i klubben och Tobias för sin tid som ordförande.

Styrelsen 2022

Ordförande:Stig Nyrén
Kassör:Katarina Ledin
Sekreterare: Stefan Ledin
Ledamot:Anna Ericson Öberg
Ledamot:Emma Eriksson
Ledamot:Tobias Gyllström
Ledamot:Jeanette Edvardsen
Ledamot:Anders Elg
Ledamot:Lars-Erik Larsson
Suppleant:Lisbeth Augustsson
Suppleant:Markus Rhöse