Säker seger mot Brunskog

I går var det u-lagets tur att börja beta av höstomgångarna i div 7 västra, efter den mycket fina våren så skulle det bli spännande att se om formen fortsatt hålla i sig!

Brunskog United borta på Stenstavallen var första motståndet för hösten, ett Brunskog som i år varit bättre än på många år och visat upp mycket fina resultat under våren.
Tyvärr, för Brunskog alltså, så hade alla uttagna Älgåpöjker vaknat på rätt sida och visade med stor sannolikhet upp det bästa spelet i år!!
Liksom A-laget i fredags så skapades ett enormt spelövertag i matchen, skillnaden denna dag var till vår glädje att målen ramlade in!!

Robin Nilsson lade snyggt in 1-0 i bortre gaveln från sin vänsterkant för övrigt snyggt assisterad av storebror Christian, 2-0 nickades in av Jesper Nylund på en snygg hörna av Robin Nilsson, detta var Jeppes första mål för Älgå i seriesammanhang och näven var därmed knuten tills han var tillbaka på sin mittbacksplats!!
3-0 stod Tony Kaspersson för, assist på det målet Andre Jakobsson, på 4-0 målet så var det brorsan Ola Kasperssons tur att hålla sig framme efter pass av Per Pettersson.
Brunskog fick in en reducering efter lite missförstånd i straffområdet strax före paus men 4-1 i pausvilan var resultatet.

Vi fortsatte stå upp riktigt bra i andra halvlek och massor av chanser skapades men det blev endast 2 mål till i matchen, dessa var givetvis Älgås, 5-1 gjordes av Per Pettersson och sista målet och därmed slutresultat stod Robin Nilsson (sitt andra i matchen) för då han med en frispark från distans lyckades få in 6-1 bollen!!

Riktigt kul att få se ett sånt fokus på att vinna matchen, härlig inställning. Kommer det fortsätta se ut så i höst, ja då ser det riktigt bra ut boyz!

Avslutningsvis vill jag berömma HELA laget som ställde upp denna lördag för en härlig arbetsinsats, jag blev nästan besviken att jag fick hoppa in och spela i andra halvlek då det var så jäkla kul att kolla på matchen! 🙂