Seger mot Hillringsberg

Under söndagen spelade vi mot Hillringsbergs IF på Viks grusplan och det var en hel del spelare som gjorde sin första match för säsongen.

Vi kontrollerade matchen ganska bra under första halvleken och fick också in 1-0 målet genom Andreas Magnusson.

Efter ett ganska konstant spelövertag men dock utan fler mål, trots många chanser, så gick vi till pausvilan med 1-0.

Efter paus slappnade vi av lite väl mycket och Hillringsberg vaknade till liv igen och vi fick börja jobba i försvaret (vilket fick undertecknad att känna att han

bör nog delta lite mer under träningspassen…) 😉

Vi tog dock tag i saken och började jobba som ett lag igen och det stod inte på förrän 2-0 kom återigen av Andreas Magnusson, kort därefter kom även trean inslagen av Jonatan Andersson efter fint förarbete av Dennis Olofsson.

Tobias Carlström Georgsson avslutade målskyttet för dagen med sitt 4-0 mål vilket blev slutresultatet.

Många som var bra men extra plus till Jonatan Andersson, Thomas Berntsson & Andreas Magnusson.