Seger mot Klässbol

Då träningsmatchen mot Mangskogs SK blev inställd pga dålig plan så blev det i stället Klässbols SK som stod för motståndet i lördagens match.

Efter en medioker första halvlek av båda lagen, till stor del beroende av den kraftiga blåsten som gjorde det mycket svårspelat matchen igenom var det trots allt Älgå SK som skapade de vassaste chanserna, närmast var Dennis Olofsson som efter en tillkrånglad situation i straffområdet fick iväg en klackspark som räddades på mållinjen!

KSK var inte helt ofarliga och hade några kontringar som kunde ha gett resultat.

I andra halvlek kom dock målen, 1-0 gjordes av Andreas Magnusson efter pass av Martin Teodorsson, 2-0 sattes några minuter senare och återigen var det ”Gädda” Magnusson som avslutade, denna gång efter pass av brorsan Henrik Magnusson.

Efter de två målen så hade vi ett rejält tryck mot Klässbolsmålet med en hel del fina kombinationer men det var överraskande KSK som reducerade efter en frispak utanför straffområdet.

Vi jobbade dock upp oss snabbt samtidigt som KSK började se lite slitna ut och Emil Syversen kunde lobba in 3-1 efter pass av Teo och kort därefter så slog Tobias Olsson in spiken i kisten med sitt 4-1 mål efter ännu en fin hörna av Henrik Magnusson.

Kändes inte att vi gjorde mer än vad som krävdes idag, men ändock vi gör 4 mål i andra halvlek vilket är mycket bra på ett förmodat topplag i div 7.

Ingen match som går till historien kanske men det fanns även många detaljer som var bra och som vi kommer jobba vidare med!

Att Andreas Magnusson fortsätter göra mål, Martin Teodorssons lugn och passningspel, Henrik Magnussons eviga löpande & Tobias Olssons andra halvlek plussas det lite extra för.

Nu har vi dubbelmatch till helgen, först Fiskevik på lördag sedan Hillringsberg på söndag. Båda matcherna börjar kl. 12:00 på Vik.