Stark upphämtning av U-laget mot Å/Å

Gårdagens match i div 7 västra mellan Älgå SK U & Åmotfors/Ås blev en svängig historia med mycket mål.

Vår insats i första halvleken är inte mycket att skriva om, vi börjar som vanligt bra men efter de inledande 7-8 minuterna börjar vi tappa spelet och positionerna i försvarsspelet, det känns som vi ligger något steg efter Å/Å i varje kamp ute på planen och det straffar sig då vi går till paus med ett 1-3 underläge.
Emil Syversen är den som snyggt reducerar till 1-2 i den 27:e minuten.

I andra halvlek ändrar vi lite i formationen för att kunna ta tag i spelet igen och hämta upp underläget, i stället dröjer det bara 9 minuter in i halvleken när Å/Å gör sitt fjärde mål i matchen och olyckan slutade inte där för bara 2 minuter senare, i den 56:e minuten gör de även 1-5 och uppförsbacken kändes oändligt lång..
Till och med jag som brukar tro att allt är möjligt trodde nog att vi tyvärr tappat poängen denna gång.

Det visar sig att grabbarna inte var klara ännu och vi börjar spela aggressivare och vinner mer boll och i den 58:e minuten blir vi tilldelade en straff som Tony Kaspersson kallt slår in i mål, sedan dröjer det tills den 76.e minuten då Ola Olsson slår in 3-5.
Endast tre minuter senare är det dags för Kristoffer Östling att visa upp sig då han dunkar in 4-5 efter passning från Ola Olsson.
Poängen räddas 2 minuter senare då Ola Olsson återigen kliver fram och lägger in 5-5!!
Chanser skapas också under de resterande 10 minutena men inget mer mål blev det och ett ganska rättvist oavgjort resultat blev facit efter den målrika historien.

Vi hade nog lite högre förhoppningar inför den här matchen men vi kan inte spela på halvfart för då är det riktigt svårt att vinna mot vem som helst, Å/Å var riktigt farliga framåt men 5 mål ska vi inte släppa in, får bli skärpning där! Vi ska inte behöva sätta oss i den situationen med det laget som vi har.

Vi visar dock återigen en stor styrka i laget när vi vänder 1-5 till 5-5 på tjugotre minuter!! Riktigt starkt gjort.
Det är med det aggressiva, bollvinnande spelet som vi ska spela, gör vi det är det inte många lag som orkar med oss.

I dag plussas Emil Syversen för sit slit matchen igenom, Tony Kaspersson, Ola Olsson (2 mål+1 assist) & Kristoffer Östling ska också ha beröm för sin andra halvlek.

Vi tar med oss att vi tar ikapp ett stort underläge och att vi fortfarande leder serien med 3 poäng, nu gäller det att bita ihop de sista 4 matcherna.