Storseger för U-laget i seriefinalen

U-laget gästade serieledande Sillerud i eftermiddag med chansen att gå upp i serieledning vid seger. Efter en något problematisk början kom Jonatan Andersson loss och serverade Mikael Ek som gjorde 1-0 efter 15 minuter.

Därefter följde 13 intensiva och målrika minuter. Hela tre gånger spelade Emil Henriksson fram Mikael Ek som alltså gjorde fyra raka mål innan halvtimmen var spelad! 4-0 till Älgå efter såväl 28 minuter som första halvlek.

I andra halvlek blev den redan blöta planen också lerig vilket inte uppmuntrade till bra spel. Kvarten in i andra så reducerade Sillerud till 4-1, men Emil Henriksson svarade med att via stolpen pricka in 5-1. Mikael Ek blev femmålsskytt i den 90:e matchminuten då han gjorde 6-2.

I och med detta leder U-laget serien tack vare målskillnad, men har dessutom två matcher mindre spelade än tvåan Sillerud.

Tre stjärnor: Mikael Ek.
Två stjärnor: Emil Henriksson.
En stjärna: Tommy Holm