Storseger mot Koppom/Köla

Det blev seger med en betryggande marginal när U-laget mötte Koppom/Köla i söndags.
– Vi spelade bra till slut, säger tränare Daniel Andersson.
Älgå producerade inte alls mycket framåt i den första halvleken. Men man lyckades ändå vända 1-0 underläge till 2-1 ledning som man gick till pausvila med. Nyförvärvet Snorre Haugene Wiik stod för kvitteringen och Dennis Olofsson gav Älgå ledningen.
– Vi var inte alls med från start, men sen lyfte spelet, säger Daniel.
I andra halvlek lossnade det rejält. 3-1 och 4-1 till Älgå kom tidigt efter pausvilan. 4-1 var för övrigt en riktig kanonfrispark av Martin Karlsson. Koppom/Köla reducerade till 4-2 i den 62:a minuten, men sedan säkrade Älgås tre raka mål segern.

Ola Kaspersson gjorde sitt första mål på seniornivå med sitt 5-2 mål. Dennis Olofsson gjorde två mål, Jonathan Andersson ett, Christopher Roynezon ett och Martin Karlsson ett.