Summering av Arvika Cup

I helgen har årets upplaga gått av stapeln. Hillringsberg, Älgå och Jössefors bidrog med flest lag från västvärmland efter Arvika. Fem lag hade man med, och bäst gick det för P-95 som tog hem fjärde plats!
Grattis till dem!

HÄJ F-95/96 slutade tvåa i sin grupp efter gruppspelet med en seger, en oavgjort och en förlust. I slutspelet så åkte man dessvärre ur detsamma omgående. Tjejerna hade oturen att möta norka Fet IL, jo de heter faktiskt så, som senare gick och tog hem segern i den åldersgruppen. Vad som tilläggas bör är att norskorna vann med minsta möjliga marginal, 1-0. HÄJ fick senare spela om 5-8:e plats och mötte då Arvika. Dessvärre fick HÄJ se sig besegrade med 3-0. I nästa omgång fick Arvika i sin tur stryk mot Fet IL.

För HÄJ P-95 gick det bättre. Även de slutade som grupptvåa, på samma poäng som Arvika Fotboll Röd. Målskillnaden avgjorde till Arvikas fördel. Därmed fick man möta gruppsegraren i grupp 1, som var norska Årvoll IL. Även i den matchen blev HÄJ besegrat med minsta möjliga marginal, 1-0. I bronsmatchen mötte man Fet IL som vann med 2-1. P-95:orna bärgade alltså fjärde plats i turneringen!

HÄJ P-97 slutade näst sist i sin grupp och kvalificerade sig inte för A-slutspel. Men i B-slutspelet vann man mot Nordstrands IF 3 med 3-0. I nästa omgång mötte man faktiskt ett annat lag från samma klubb, Nordstrands IF 2. I den matchen tog klubben revanch på HÄJ som fick se sig besegrade med 2-1.

HÄJ F-97 slutade sist i sin grupp och förlorade med 2-0 mot Arvika F-98 blå i C-slutspelet.

HÄJ P-99 tog sig tyvärr inte till final.

Älgå/Jössefors P-00 lag slutade fyra i gruppspelet och gick inte heller de till final.