U-laget dominerade mot Jössefors

U-laget spelade sin tredje match för säsongen under söndagen, motståndet var Jössefors IK 2 och frågan var om U-laget skulle upprepa vad A-laget gjorde på fredagskvällen då man bortaslog JIK:s A-lag med 1-0.

IMG_9773

Dennis Olofsson blev tvåmålsskytt i söndagens division 7-repris av fredagens derby mellan Älgå och Jössefors.

U-laget som ännu inte förlorat i serieupptakten gjorde ingen besviken, efter att ha känt lite på motståndet under de första 10 minuterna så började vi skapa ett kraftigt tryck mot Jössefors mål och efter ett skott från Thomaz Andersson så såg Dennis Olofsson till att stå på rätt ställe och skickade in 1-0-målet.
Någon minut senare kom samme Olofsson framrusande på sin högerkant och slog en fin passning till Kristoffer Östling som gjorde 2-0.
3-0 stod Andreas Kronqvist för då han lirkade sig fram mot straffområdet och placerade säkert in bollen utom räckhåll för JIK:s målvakt.
4-0, som blev halvtidsresultatet, stod Thomaz ”Lorden” Andersson för då han ”lurade” samtliga på planen med att i stället för att slå ett inlägg från sidlinjen ”beslöt” sig för att slå den direkt i mål vid första stolpen…

Tobias spelade fram

I paus gjordes ett par byten och Snorre Wiik och Tobias Carlström Georgsson kom in. Den första att presentera sig var Tobias som nickade fram en boll åt Dennis Olofsson som jagade försvararen såpass att han slog den in i eget mål och 5-0 var ett faktum.
Sedan var det målsugne Snorre Wiiks tur, 6-0 nickade han in på en hörna fint slagen av Aleksander Ruud och senare på ett frisparksläge strax utanför straffområdet slog samme Snorre till igen, nu genom att slå in frisparken rakt i mål med vänsterdojjan! Att herr Wiik är högerfotad skall väl nämnas i sammanhanget…

Full pott efter tre

7-0 blev alltså slutresultatet i en match som Älgå SK dominerade från start till mål.
U-laget leder alltså div 7 efter 3 omgångar på 9 poäng, 14 gjorda mål och endast 2 insläppta!
Beröm till samtliga i laget för hur vi genomför matchen och fortsätter med rätt inställning i 90 minuter!