U-laget föll mot grått Årjäng

U-laget var och spelade i Årjäng mot Årjängs Greys igår kväll och och hade tyvärr inte en av sina bättre dagar.

I första halvleken var vi dock med även om Årjäng fick in det första målet, vi kvitterade dock strax därefter genom Dennis Olofsson.
I den 40:e minuten tog vi även ledningen genom Niklas Enoksson som kallt lade in 2-1 målet.
Dock hittade domaren några minuters övertid och Årjäng utnyttjade detta genom att kvittera i absolut sista ögonblicket i första halvlek.
Det kändes som att vi var med i matchen även om vi inte spelat speciellt bra och vi hade goda förhoppningar om att vi skulle höja oss ytterliggare i andra halvlek.

Den förhoppningen grusades snabbt då Årjäng med 2 spelare i klar offside-position gjorde mål i stort sett direkt vid avspark i andra halvleken.
Huvuden började hänga på sina håll och energin började tryta i laget.
I den 60:e minuten kom även 4-2 målet och uppförsbacken kändes väldigt lång mot ett snabbt, bra spelande Årjäng.
Vi gick ner på 3-backslinje i ett sista försök att komma i kapp men vi orkade ändå inte riktigt trycka på och få press framåt.
Däremot pumpade Årjäng på bra sista minuterna och Tony Kaspersson i målet fick verkligen visa att han är en riktigt duktig målvakt då han utan mycket hjälp
från sina försvarskamrater avvärjde målchans efter målchans.

Ingen bra dag på jobbet alltså men ingen skam att förlora mot ett bra lag och det är alltid tufft att knipa poäng i årjäng, däremot kan man önska att vi orkar stå upp lite bättre än vi gör.
Vi är dock i allra högsta grad med i toppen fortfarande och vi tar nya tag i nästa match mot Fiskevik 2 den 26/6!!
Förutom Tony i målet gjorde Daniel Sötterman som vanligt en riktigt krigarmatch (vi borde vara fler som följer hans exempel!), Dennis Olofssons första halvlek var också riktigt bra.