U-laget upp i serieledning igen

U-laget är tillbaka i serieledning efter söndagens 2-1-seger hemma mot Fiskeviks IF 2. Det var den första halvleken som bäddade för segern då Älgå var det klart bättre laget.

2-0 var ställningen i halvtid efter att Kristoffer Östling och Tony Kaspersson gjort varsitt mål. De siffrorna var dock i underkant.
–Jag tycker det var i underkant, vi hade konstant press, menar Daniel Andersson som var mest nöjd över matchens första halva.
–Riktigt stabil första halvlek. Vi ligger rätt i positionerna och släpper inte till någonting.
Dennis Olofsson och Per Pettersson skapade mycket på sina kanter, men allra bäst ifrån sig gjorde målskytten Tony Kaspersson som var ”planens dominant”.
–Han är en bollvinnare av rang, berömmer Daniel.

IMG_0221

Christian Nilsson, här mot Hillringsberg, fick beröm för sin insats i dagens match mot Fiskeviks IF 2.

I början av den andra halvleken reducerar gästande Fiskevik till som faktiskt blev förstärkt i pausen. 2-1 är kanske inte den tryggast tänkbara ledning, men riktigt hotade blev aldrig Älgå.
–Det var jämt i slutet som de fick några enstaka chanser som vi reder ut.
Segern innebar återtagen serieledning med två poäng före Åmotfors/Ås som dock har en match mindre spelad. De ställs i morgon mot Klässbol som ligger precis efter och har exakt samma förutsättningar. Älgås nästa match är på fredag på bortaplan mot Koppom/Köla, sedan väntar ett sommaruppehåll.
Beröm i dagens match gick till hela laget, men extra plus till Tony Kaspersson och Christian Nilsson.