Det var inte meningen

Det är inte meningen att Älgå ska klara sig kvar i femman. Det måste vara så.
Just när det såg ut som att Älgå skulle vinna med 3-2 så blev det plötsligt väldigt tyst.

Alla vet hur viktig dagens match i bottenmötet mot Ekshärad var. Det behöver inte ältas något mer.
Det såg dock riktigt lovande ut när Martin Teodorsson nickade in 3-1 till Älgå i mitten av den andra halvleken. Ekshärad hade börjat halvleken bättre (1-1) men för en gångs skull var det Älgå som gjorde målen.
När matchklockan närmade sig – och passerade – 90 minuter så var Älgå fortfarande i ledning, dock bara med 3-2. Men det såg ut att gå vägen för Älgå. Minuten som domaren sagt att det var kvar att spela hade passerat. Men så drog Älgå på sig en frispark på egen planhalva och det skulle bli det absolut sista som hände i matchen. Ekshärad gick upp med hela laget, inklusive målvakt, och Älgå gick hem med hela laget. Frisparken slogs och då kom kallduschen, käftsmällen eller vad 3-3-målet nu ska kallas. Det var inte meningen att Älgå skulle vinna.
Det var mycket länge sedan en oavgjord match kändes som en förlust på ett sådant här sätt. Vad matchen betydde skulle som sagt inte ältas något mer, utan det är bara att börja sikta in sig på division 6 säsongen 2013.