Så fungerar det

För att få tillgång till gymmet behöver du först och främst vara medlem i Älgå SK. Sedan tillkommer gymmedlemskapet som kostar 300 kronor per halvår (50 kr/månad.)
När du ansluter dig så betalar du för de kvarstående månaderna av den innevarande halvårsperioden (månadsskiftet juni/juli.)

Du går enklast med genom att swisha till 123 454 88 14 eller betala till bankgironummer 5844-6469. Ange ditt namn i meddelandefältet och maila sedan ditt namn och din e-postadress till info@algask.se. För att kunna boka gymmet krävs ett Googlekonto.

Efter att betalningen registrerats så kommer du att få en sifferkod. Den används dels för att komma åt onlinebokningen av gymmet, och dels till nyckelskåpet som sitter utanför gymmet och innehåller nyckeln till detsamma.

Träna i sällskap

Endast medlemmar får träna i gymmet, men du får ta med en kompis som då ska swisha en liten avgift till klubben. Det är ditt ansvar att detta sker.
Betalar ni ett familjemedlemsskap så får barn upp till 15 år tillgång utan extra kostnad, förutsatt att målsman är närvarande.