Första förlusten för U-laget

U-laget åkte till Forsvallen i Åmotfors för att försöka bärga hem den fjärde raka segern i div 7 västra men tyvärr så lyckades det inte denna gång, det märktes redan på uppvärmningen att det var lite lojt och att den rätta inställningen inte fanns där och det vet ju alla att då är det svårt att vinna vilken match som helst.

Första halvleken var lite trevande från vår sida och Åmotfors startade allra bäst och hade spelövertaget men allt efter halvleken gick så började vi komma högre upp på planen och chanserna började dyka upp men det var Åmotfors som gjorde det första målet efter att vi inte lyckades få bort bollen efter en hörna och det stod 1-0 till Åmotfors i halvtid.
Ingen omöjlighet att vända alltså och vi pratade om att ta skitjobbet och försöka vända matchen under pausen.

Underkänd insats idag

Tyvärr så blev det inget av det, utan det var Åmotfors som spelade bra och skapade chans på chans mot Tony Kaspersson i målet och efter ett tag fick de även in 2-0 målet och uppförsbacken blev allt brantare.
I slutminuterna lyckades vi hyfsa till siffrorna när Per Pettersson läckert tog ner bollen efter en frispark och vinklade in 2-1 målet som blev slutresultatet.
Underkänd insats idag men vi tar nya tag mot Hillringsberg på söndag då ska vi se till att vara taggade så att detta inte händer igen!!
Tony Kaspersson och David Viklund var bland de få som ville göra skitgörat denna dag och ska ha godkänt för det, Tony gjorde ett otal räddningar på friställda Åmotforsspelare och såg till att vi inte släppte in fler bollar än vi gjorde.
Dock är vi fortfarande i serieledning tack vare den bra starten på serien som vi haft, nu gäller det att komma in i matchen igen!!