Rättvist kryss mot Åmotfors/Ås

U-laget tog i kväll sommarlov efter att ha spelat oavgjort mot Åmotfors/Ås på bortaplan. Det var en riktigt bra match från båda lagen och 2-2 (1-1) var ett fullt rättvist resultat.

–Första halvlek var en riktigt bra för att vara division 7, konstaterar Älgåledaren Mikael Nilsson.
Älgås duktige och mycket snabbe Emil Henriksson gav sitt lag ledningen efter 17 minuter då han sprang igenom hemmaförsvaret och gjorde 1-0. Men med två minuter kvar av halvleken kvitterade Åmotfors/Ås till 1-1.
–Det var en riktigt bra match från båda håll.
I upptakten av andra var det dock hemmalaget som hade kommandot.
–Vi var inte alls med första tio, då hade de bud på mål.
Men när det väl blev mål så var det på den andra sidan som det small. På en riktigt fint slagen frispark signerad Aleksander Ruud återtog Älgå ledningen.
–Hur elegant som helst!
Med kvarten kvar av matchen kvitterade hemmalaget på nytt till 2-2 och fastställde därmed slutresultatet, men det var bud på 3-2 åt båda håll.
–Det var rättvist, summerar Mikael som ville berömma hela laget för insatsen.
Extra plus gick till Ola Kaspersson, Christian Nilsson och Emil Henriksson.
Nu väntar sommaruppehåll för U-laget vars nästa utmaning blir Högboda på bortaplan den 3 augusti. Tills dess kommer man finnas på fjärde plats i division 7 västra herrar.