U-laget dominerade i seriefinalen

Det var upplagt för dramatik redan i höstsäsongens inledning för U-laget. Serieledarna tog nämligen emot tvåan Koppoms IK i en tidig seriefinal på Älgvallen under gårdagen.

Och vilken final det blev. Bättre start på hösten går knappast att önska sig – Älgå svarade nämligen för en insats som kort och gott var fantastisk. ”Bästa matchen under mina 5 år i klubben” beskriver Älgåledaren Daniel Schröder.

Hemmalaget ledde med 3-1 i halvtid och efter 90 minuter hade målproduktionen till sist gett slutresultatet 8-1! Man svarade för ett fint kortpassningsspel över hela planen och bra väggspel samt härliga spelvändningar.

När så behövdes var Jesper Jansson trygg mellan stolparna och räddade bland annat en straff i andra halvlek.

Hela truppen förtjänade beröm efter denna insats och extra positivt var att Älgå hade sju olika målskyttar: Jonatan Andersson 2, Karl Milde, Emil Henriksson, Tobias Carlström Georgsson, Aleks Ruud, Marcus Ekblom och Tommy Holm.

Tre stjärnor: Tommy Holm
Två stjärnor: Jonatan Andersson
En stjärna: Magnus Nordlind