U-laget förtjänade tre poäng men fick oavgjort

Det blev delad pott mellan Älgå och Jössefors i kvällens U-lagsderby på Forshälla. 1-1 blev slutresultatet efter ett kvitteringsmål av Thomaz ”Lorden” Andersson som gjorde comeback i Älgå.

3-0 i matcher under den här säsongen stod det till Jössefors inför kvällens match. Att det skulle bli 4-0 var det inte mycket som talade för när halva matchen var spelad.

Trots att ställningen var 0-0 så hade Älgå tagit över alltmer i den första halvleken. Det enda som fattades var ett ledningsmål och det kändes som en tidsfråga innan ett sådant skulle komma.

Thomaz Andersson

Dessvärre var det hemmalaget Jössefors som stod för detsamma när ett mål till slut kom. Älgå blev tröttare i den andra halvleken och orkade inte hålla uppe samma tempo gav laget den positiva matchbilden i första. Men till sist så lyckades Thomaz ”Lorden” Andersson pricka in kvitteringen till 1-1. Innan dess hade han prickat ribban med ett lobbskott.