U-laget tappade med 12 sekunder kvar

Det fanns trötta ben på planen när U-laget mötte Fiskevik IF U på bortaplan i serieomstarten. Och det kostade två poäng. Älgå var bäst i den första halvleken och gick till pausvila med en 2-0 ledning. Målen hade gjorts av Jonathan Andersson och Kristoffer Östling.

I den andra halvleken började trötthetstecknen visa sig, men Älgå höll fortsatt 2-0.

–Med åtta minuter kvar får de en straff som Tony Kaspersson räddar, då tänkte vi det var klart, säger tränare Daniel Andersson.

Men klart var det inte. Med fem minuter kvar av matchen reducerar Fiskevik till 1-2. Och på stopptid, med tolv sekunder kvar av matchen, gör Fiskevik ett exakt likadant mål som betyder 2-2!

–Vi skulle inte släppt till, vi sprang inte hem i försvaret. Vi orkade nog inte, konstaterar Daniel.

–Det var lite dåligt, men vi borde gjort mer av chanserna, fortsätter Daniel som tyckte Älgå borde avgjort matchen långt tidigare.

Beröm fick målskytten Jonathan Andersson samt Christian Nilsson.

I och med att Älgå bara fick en poäng gick Töcksfors IF 2 förbi i tabellen och knuffar ned Älgå på fjärde plats. Men man har bara fem poäng upp till tabelltoppen. Närmast väntar en hemmamatch mot Koppom/Köla U.