U-laget vände mot Jössefors

I fredags lyckades A-laget vända ett 0-1 underläge till 4-1 ledning på 12 fantastiska minuter!
På söndagen lyckades U-laget med samma bedrift, det tog dock 2 minuter längre, alltså 15 minuter denna gång att vända underläget 0-1 till 4-1 ledning!!

Två väldigt starka prestationer som vi tar med oss, alltid svårt att få ett mål i baken tidigt i matchen men vi visar upp en en härlig vilja och inställning som kan räcka långt.
Jössefors IK 2 tar alltså ledningen i den 24:e minuten men bara 3 minuter senare kommer Ola Olsson fri med målvakten och lägger iskallt in kvitteringen.

Fem minuter senare är det dags för Aleksander Ruud Underdal att visa upp sig då han snappar upp en boll, tunnlar sin försvarare och hänger in 2-1, Aleks var inte färdig där för bara några minuter senare nickar han även in 3-1 bollen efter en fin hörna av Robin Nilsson.
Strax efter var det dags för ytterliggare en spelare som visat storform sista matcherna att visa upp sig då Tony Kaspersson går upp mot JIK-målvakten på ett högt inlägg från Christian Nilsson som han når högst på och skarvar in 4-1 i bortre gaveln. Fyra mål på 15 minuter, starkt det!
I andra halvlek har Älgå ett ganska konstant tryck och Jössefors orkar inte skapa mycket framåt, det blir dock bara ett mål till framåt då Ola Olsson gör sitt andra mål för matchen när han placerar in en boll
vid bortre stolpen från straffområdeslinjen.

Beröm till hela laget och plus till 2-målsskyttarna Ola Olsson och Aleksander Ruud Underdal.
Kanske inte vår bästa match för hösten men väldigt, väldigt stabilt och upp i ensam serieledning då Åmotfors/Ås och Årjäng greys spelade oavgjort senare på söndagen.
U-laget leder alltså sjuan med 2 poäng tillgodo på Årjäng och man har dessutom en match mindre spelad!
Nu gäller det att vi biter ihop de sista 5 matcherna grabbar!! Detta kan bli hur kul som helst 🙂