Nostalgikväll

Lapp på luckan! Intresset för Nostalgikvällen har varit stort och lokalen är nu fylld.

Elitrennet var en skidtävling som arrangerades 13 gånger av Älgå SK mellan 1976 och 1988. Det speciella med tävling var att dess startfält var fyllt av världsstjärnor – ofta med OS-guldmedaljören Thomas Wassberg i spetsen. Nu återvänder han till Älgvallen för en kväll i nostalgins tecken. 

Den svenska skidlegendaren har bland annat fyra OS-guld och tre VM-guld på sin meritlista. Dessutom är Thomas Wassberg den meste vinnaren av Elitrennet med sina fem inteckningar – 1976, 1978, 1979, 1981 och 1982.

Som en del i Älgå Sportklubbs 90-årsjubileum besöker nu Thomas Wassberg Älgvallen igen tillsammans med Elitrennetprofilerna Åke Wingskog, Kent Nilsson och Per Andersson. Lars Swanö, före detta mångårig journalist på bland annat Värmlands Folkblad, kommer vara konferencier.

Elitrennet är kronjuvelen i Älgå SK:s historia och ett stycke värmländsk idrottshistoria. Detta kommer definitivt vara en kväll som man inte får missa.

När & var

  • När: onsdag 9 november
  • Start: klockan 19:00
  • Var: Älgvallen

Då det är ett begränsat antal platser rekommenderas förköp av entrébiljetten. Detta gör du genom att fylla i formuläret nedan.

Pris:

  • 150 kronor (förköp)
  • 200 kronor (i dörren)

Betalning sker på plats, antingen med kontanter eller Swish. Kom i god tid!
I pausen bjuder vi på kaffe med dopp.

För mer information, kontakta Stig Nyrén på 070-52 52 062.

Anmälan & förköp

Lapp på luckan! Anmälan är nu stängd online. Eventuella extraplatser kan finnas, så kontakta Stig Nyrén på 070-52 52 062 vid intresse.

Om du som anmält dig får förhinder, var vänlig meddela oss det så någon annan kan få din plats.